Bloei app

Met de app kun je op een snelle en eenvoudige manier altijd en overal inzicht krijgen in je belegde vermogen en rendement. 

  Bloei app Overzicht rendement
 • Volg je rendement

  Open de app en zie in één oogopslag hoe je portefeuille ervoor staat. De app geeft een duidelijk en eenvoudig overzicht van je vermogensontwikkeling en behaalde rendementen.

  Bloei app Beheer je rekeningen
 • Beheer je rekeningen

  Beheer moeiteloos meerdere rekeningen. Of het nu gaat om je eigen rekening, de rekening voor je bedrijf of die van je kleinkind; je kunt alles overzichtelijk vanuit één plek regelen. 

  Bloei app Neem contact op
 • Neem contact op

  Heb je een vraag of ergens hulp bij nodig? Laat je bericht achter via de app. We reageren zo snel en uitgebreid mogelijk op je verzoek. 

Geen gedoe meer met wachtwoorden. Inloggen doe je veilig en eenvoudig met Face ID (iPhone gebruikers) of vingerafdruk (Android gebruikers).
  Bloei app mobiel in de hand grijs
 • Andere functies

  Benieuwd naar je rendement sinds je start met beleggen? De app laat je zien wat je netto rendement is in euro’s over de hele looptijd. 

  Of wil je een geldbedrag opnemen? Geef het dan eenvoudig aan ons door. Ook als je een geldbedrag wilt bijstorten, kun je ons hiervan op de hoogte stellen. Wij houden je storting dan nauwlettend in de gaten.

Wij staan voor je klaar

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met de Bloei app en succes met jouw beleggingen!

Neem contact op

Vragen over de Bloei app

 • We horen graag jouw mening over de Bloei app! Jouw feedback is essentieel voor ons en helpt de app continu te verbeteren. Je kunt je ervaringen en suggesties met ons delen via de app, mail of telefoon. 

 • We kunnen je verzekeren dat we een hoge mate van veiligheid hanteren. Inloggen vindt bijvoorbeeld altijd plaats via een beveiligde verbinding en onze beveiligingsmaatregelen worden regelmatig gecontroleerd. 

 • Als klant bij Bloei kun je via je online vragenlijst een wijziging doorgeven in je beleggingshorizon, doel of profiel. Wij nemen contact met je op als je wijzigingen hebt doorgevoerd die van invloed zijn op je portefeuille. 

  Als Bloei Plus klant adviseren we je altijd om wijzigingen direct met je persoonlijke adviseur te bespreken.

 • In de Bloei app kun je al je beleggingen in detail bekijken. Je kunt zien welk bedrag je waarin belegt, hoeveel rendement elke belegging heeft opgeleverd en in welke landen en sectoren je investeert. 

Klant worden