Bloei Plus

Bij Bloei Plus koppelen we je aan een adviseur die jouw financiële doelen kent en je helpt deze te realiseren. Samen werken we aan een financieel plan dat echt bij jou past, nu en in de toekomst.

Bloei Plus klantgesprek

De voordelen op een rij

 • 1

  Jouw financiële doelen helder in beeld

  Jouw adviseur neemt uitgebreid de tijd om jouw financiële doelen en verwachtingen in kaart te brengen en bundelt dit vervolgens in een gedetailleerd en passend vermogensplan, helemaal afgestemd op jouw unieke persoonlijke situatie.
 • 2

  Altijd een vertrouwd contactpersoon

  Je hebt direct contact met je eigen adviseur, die jou en jouw financiële situatie kent. Of het nu per e-mail, telefoon of in een persoonlijk gesprek is, je kunt rekenen op een adviseur die altijd voor je klaarstaat. Dit geeft veel van onze klanten vertrouwen en rust.
 • 3

  Extra gemak en ondersteuning

  Bij Bloei Plus zorgen we voor extra gemak en nemen we jou graag werk uit handen. We bieden niet alleen hulp bij het kiezen of aanpassen van je profiel, maar denken ook mee over andere aspecten van je financiële leven. Kortom: een service die net een stapje verder gaat.

Onze Plus tarieven

Onze beheervergoeding is berekend op basis van een gestaffeld tarief, met een minimum van € 3.630 per jaar. De beheervergoeding is inclusief 21% btw. Over de transactiekosten en fondskosten is geen btw verschuldigd.

 • Beheervergoeding (incl. btw)

  0,48% per jaar tot € 2.500.000 aan belegd vermogen
  0,36% per jaar over het meerdere boven € 2.500.000 
  0,24% per jaar over het meerdere boven € 5.000.000

 • Vaste servicekosten

  € 0,00

 • Brokerkosten*

  0,10%

 • Fondskosten

  0,17%

* Saxo Bank hanteert een all-in fee voor het bewaren van beleggingen en verrichten van transacties gebaseerd op de omvang van je belegde vermogen.

Bereken je kosten
Het grootste compliment dat wij van klanten krijgen, is dat sinds ze bij ons beleggen, ze eindelijk rust hebben.

Onze Plus adviseurs

Maak kennis met onze Plus adviseurs, die hun financiële expertise én oprechte betrokkenheid inzetten om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

 • Meer weten? Bel of e-mail ons

  Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer weten over Bloei Plus en onze diensten? Ons team staat klaar om je te helpen.

  Voor meer informatie of het direct inplannen van een afspraak kun je ons telefonisch bereiken. Als je liever op een later moment contact opneemt, stuur ons dan een e-mail.

 • 020 671 38 70 info@bloeivermogen.nl
Klant worden