Voor adviseurs

Als financieel adviseur begrijp je het belang van het kiezen van de juiste partners. Ook wij hechten veel waarde aan partnerschappen. 

  Team Bloei vermogen
 • De waarde van samenwerken

  We erkennen de cruciale rol die jij als adviseur speelt in het begeleiden van klanten naar de meest voordelige manier van indexbeleggen, wat hen op de lange termijn niet alleen meer rendement, maar ook meer rust biedt. 

  Wij staan voor je klaar om je als financieel planner, estate planner, accountant of fiscalist te ondersteunen bij het adviseren van jouw klanten.

Ons doel is om een vlekkeloze samenwerking tot stand te brengen met adviseurs die onze kijk op beleggen delen.
  Bloei Plus klantgesprek
 • Kennis en ondersteuning

  We delen graag onze beleggingskennis om jouw adviezen te ondersteunen. Of het nu gaat om marktinzichten of persoonlijke begeleiding, we staan klaar om je te assisteren bij het adviseren van je klanten op de best mogelijke wijze.

Transparantie als basis

Eerlijkheid en transparantie zitten in ons DNA en dragen we ook uit. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot duidelijke informatie over de strategie, beleggingen en kosten van je klanten. Zo kun je met vertrouwen adviseren.

 • De Bloei omgeving

  Onze inlogomgeving biedt jou als adviseur goed inzicht op het vermogen, de rendementen, beleggingen, facturen en jaaropgaven van je klanten. Via je eigen account, kun je toegang krijgen tot meerdere portefeuilles. Wel zo makkelijk!

Laten we kennismaken

Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over hoe we kunnen samenwerken? We nodigen je graag uit voor een gesprek. Neem contact op om een afspraak te maken, of kom langs voor een kopje koffie.

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • Wij zijn volledig onafhankelijk, omdat we geen eigen producten verkopen. Bovendien hebben wij geen financieel belang bij het aantal transacties dat wij voor jou uitvoeren, in tegenstelling tot banken, waar dit een belangrijke bron van inkomsten is. Dit leidt tot een portefeuille met aanzienlijk lagere kosten, waardoor jij uiteindelijk meer rendement behaalt.

 • Wij richten ons exclusief op indextrackers. Dit geeft ons de kans om breed te spreiden, terwijl je beleggingen goed verhandelbaar zijn en we de kosten laag houden. Door in indextrackers te beleggen, kunnen we op een slimme en kosteneffectieve manier over de hele wereld beleggen.

 • Onderzoek wijst uit dat passieve beleggingsfondsen vaak beter presteren dan actieve fondsen. Met passieve fondsen vermijden we de onzekerheid van het voorspellen van ‘winnaars’ en profiteren we van de wereldwijde marktgroei door breed gespreid te beleggen.

Klant worden