Voor adviseurs

Ons adviseurs-platform is ontworpen om je advieswerk te ondersteunen, waarbij de behoeften van jouw klanten altijd voorop staan.

  Bloei Plus klantgesprek
 • De kracht van samenwerking

  In jouw rol als financieel adviseur streef je altijd naar de beste oplossingen voor je klanten. Bij Bloei herkennen we deze toewijding en delen we je doel om hen te helpen slagen. 

  We zijn er om jou en je klanten te begeleiden en koesteren onze relaties met financieel planners, estate planners, accountants en fiscalisten, die onze visie op beleggen delen.

Bij Bloei waarderen we onze samenwerking met financieel adviseurs. We bieden ondersteuning waar nodig, met respect voor jouw onafhankelijkheid en die van je klanten.
 • Wat bieden wij aan voor adviseurs?

  Als adviseur krijg je toegang tot ons platform met eigen inloggegevens. Hiermee kun je de portefeuilles van je klanten overzichtelijk en effici├źnt beheren. De Bloei omgeving biedt je een duidelijk zicht op de vermogensverdeling, rendementen, beleggingen, facturen en jaaropgaven van je klanten.

  Ga naar de Bloei omgeving

Laten we kennismaken

Ben je ge├»nteresseerd om meer te weten te komen over hoe we kunnen samenwerken? We nodigen je graag uit voor een gesprek. Neem contact op om een afspraak te maken, of kom langs voor een kopje koffie.

Neem contact met ons op
Klant worden