Onze mensen

Met een toegewijd, hecht team dat zich vol passie inzet voor de groei en het welzijn van onze klanten, staan wij elke dag klaar om jou en je vermogen te ondersteunen.

Waar we voor staan

 • 1

  Eerlijkheid

  Eerlijkheid is de basis van alles wat we doen. Daarom is en blijft volledige onafhankelijkheid ons uitgangspunt. Onze inkomsten komen rechtstreeks van onze klanten, waardoor jouw belangen onze enige focus zijn. Zo garanderen we transparantie en integriteit in alles wat we doen.
 • 2

  Menselijkheid

  Bij Bloei vermogen staat de mens centraal. We zien onze klanten als unieke individuen, met elk hun eigen verhaal en behoeften. Ons team zet zich in voor een benadering die warm en toegankelijk is en streeft naar het opbouwen van sterke, langdurige relaties.
 • 3

  Duurzaamheid

  Bij ons is duurzaamheid tweeledig: het beleggen in verantwoorde bedrijven én het koesteren van langetermijnrelaties met onze klanten. We streven naar winst op de lange termijn, zowel voor jouw portefeuille als voor de planeet. Bij ons investeer je in een duurzame toekomst, voor jou en de generaties na jou.
Oprichters Bloei Peter en Patrick
“We wilden niet meer luisteren naar target-gedreven bankmanagers, maar klanten op een eerlijke en verantwoorde manier adviseren. En dat is ons gelukt. We beheren meer dan € 1 miljard voor onze klanten en groeien gestaag verder.”
Patrick Bontje & Peter van der Slikke
Beiden oprichter & directeur

Hoor het van onze klanten

Wil je weten hoe het écht is om klant te zijn bij Bloei? Neem dan contact op met een van onze bestaande klanten. Dit geeft je een goed beeld van onze dienstverlening, rechtstreeks van de mensen die het zelf ervaren. 

Vraag klantervaring aan

Vacatures

 • Open sollicitatie

  We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, oprechte mensen die ons team willen versterken. Of je nu ervaring hebt in financiën, relatiebeheer, of een ander veld – als je onze passie voor eerlijkheid, duurzaamheid en menselijk contact deelt, dan horen we graag van je.
  Lees meer

Onze vergunningen

Bloei vermogen N.V. is een geregistreerde beleggingsonderneming bij de AFM en DNB. Daarnaast zijn we aangesloten bij het KiFiD en het DSi. Bovendien beschikken we over een ISAE 3402-certificaat, dat waarborgt dat onze processen aantoonbaar ‘in control’ zijn.

AFM DNB Kifid DSI
Bekijk onze vergunningen
Klant worden