Doe de gratis portefeuille-check

Voorkom dat je rendement misloopt of teveel betaalt. Maak gebruik van onze gratis portefeuille-check (vanaf een portefeuillewaarde van € 250.000) en ontdek hoe jouw beleggingen het doen ten opzichte van andere partijen. 

  Bloei vermogen6
 • Geen zin of tijd om onderzoek te doen?

  Je bent van plan om je portefeuille te vergelijken met andere partijen, maar je komt er niet aan toe. Je agenda loopt vol met werk, afspraken, etentjes, de (klein)kinderen en vakanties. En eigenlijk weet je ook niet goed hoe je te werk moet gaan. Herkenbaar?

  Dan heb je geluk: wij doen het graag voor je. Gratis en geheel vrijblijvend. Aangezien wij hier dagelijks mee werken, is het voor ons een kleine moeite. Zo weet jij, zonder extra tijd en inspanning, precies waar je staat. 

We nemen jouw huidige portefeuille gratis en vrijblijvend onder de loep. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Wat houdt de portefeuille-check in?

 • 1

  Rendementsvergelijking

  We vergelijken het rendement van jouw huidige portefeuille met het gemiddelde rendement van alle Nederlandse vermogensbeheerders en met dat van Bloei vermogen.

 • 2

  Kostenanalyse

  We geven je inzicht in de kosten van jouw huidige portefeuille en laten zien hoeveel je kunt besparen bij Bloei vermogen. Daarnaast tonen we je hoeveel extra rendement je hierdoor kunt behalen.

 • Inzicht in je portefeuille

  Ontdek of je huidige beleggingen nog passen bij jouw financiële doelen en hoe je portefeuille zich verhoudt tot de markt.

 • Inzicht in je doelen

  Krijg helderheid over de haalbaarheid van jouw beleggingsdoel met de huidige beleggingsaanpak van je portefeuille. 

 • Inzicht in je kosten

  Begrijp de kostenstructuur van je huidige portefeuille en ontdek of je niet te veel betaalt bij je huidige vermogensbeheerder.

 • Persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs

  We nemen jouw huidige portefeuille gratis en vrijblijvend onder de loep. De resultaten bespreken we in een persoonlijk gesprek. Dit doen we via een video- of telefoongesprek. 

  Onze portefeuille-check is een onafhankelijk onderzoek en advies op maat, uitgevoerd door onze adviseurs. Zo weet je zeker dat je objectief en eerlijk advies krijgt dat aansluit bij jouw specifieke situatie en doelen.

Vraag vandaag nog jouw gratis portefeuille-check aan

En ontdek hoe jij meer uit je beleggingen kunt halen! Stuur ons per e-mail dat je gebruik wilt maken van de portefeuille-check en vermeld hierbij je telefoonnummer. Wij nemen dan telefonisch contact met je op. 

Vraag een gratis portefeuille-check aan
 • Ontdek Slow beleggen

  Leer hoe je met geduld en wijsheid kunt investeren in een financieel gezonde toekomst. Ontdek de voordelen van Slow beleggen en laat je vermogen groeien op een stabiele en duurzame manier.

  Slow beleggen
 • Vraag een gratis exemplaar aan

Klant worden