Onze vergunningen

Bij Bloei vermogen hechten we veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid. We zijn erkend vermogensbeheerder en staan onder toezicht van toonaangevende financiële autoriteiten. Dit garandeert dat jouw belangen als belegger altijd voorop staan.

 • AFM
 • Bloei vermogen staat geregistreerd als beleggingsonderneming bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

  De AFM houdt toezicht op onze bedrijfsvoering en controleert of we voldoen aan de Wet op het financieel toezicht (Wft) en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Dit betekent dat ze controleren of we op een eerlijke en transparante manier werken, en of we de financiële veiligheid van onze klanten waarborgen.

  Bekijk AFM-vergunning
 • DNB
 • Bloei vermogen staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Zij houden net als de AFM toezicht op de financiële sector. 

  DNB focust zich op het beheer van kapitaalrisico’s en controleert of we voldoende solvabel zijn. Elk kwartaal rapporteren we aan DNB over onze financiële status. Hoewel DNB geen directe controles uitvoert op onze processen of dossiers zoals de AFM, bevestigen ze wel de gezondheid en stabiliteit van ons bedrijf.

  Meer over DNB
 • Kifid
 • Bloei vermogen is aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

  Het KiFiD is een onafhankelijke instituut dat bemiddelt en beslist in geschillen binnen de financiële sector. Wij erkennen hun uitspraken als bindend. Het is goed om te weten dat het register van het KiFiD voor iedereen toegankelijk is, waardoor transparantie en eerlijkheid in ons vakgebied worden gewaarborgd.

  Bekijk KiFiD-deelname
 • DSI
 • Bloei vermogen is tevens geregistreerd bij Dutch Securities Institute (DSI). 

  Dit houdt in dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van deskundigheid, integriteit en werkervaring, essentieel in de financiële markten. Alleen beleggingsondernemingen die aan deze criteria voldoen en hun kennis voortdurend actueel houden, worden opgenomen in het DSI-register.

  Bekijk DSI-registratie

Meer weten?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer weten over Bloei vermogen en onze diensten? Ons team staat klaar om je te helpen. Waar het ook om gaat, we zijn er voor jou.

Neem contact op
Klant worden