Bloei updates

Het is zover: de app van Bloei!

Blog De app van Bloei is gelanceerd

Na maanden van hard werken, introduceren we met trots de Bloei app. Met de introductie van onze nieuwe naam en uitstraling, vonden we dit een mooi moment om ook een app te laten ontwikkelen.

Wat de Bloei app biedt

De app is ontworpen om nog sneller en makkelijker overzicht te krijgen in je belegde vermogen, waar je ook bent. Met functies zoals:

  • Directe inzage, voor het volgen van je beleggingen en het beheren van je rekening(en).
  • Eenvoudig wijzigingen doorvoeren, zoals het updaten van persoonlijke en financiële gegevens en het wijzigen van je profiel.
  • Geavanceerde beveiliging, met Face ID (voor iPhone gebruikers) en vingerafdruk (voor Android gebruikers).

Toekomstige updates 

Het is goed om te weten dat dit de eerste versie is van de Bloei app. We hebben al plannen voor toekomstige updates met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. We zijn bijvoorbeeld al bezig met het oppakken van het volgende:

  • Vingerafdrukherkenning voor iPhone gebruikers, zodat nog meer klanten gebruik kunnen maken van een snelle en veilige manier om in te loggen.
  • Verbeteren van het uitlogproces voor iPhone gebruikers, waarbij wordt voorkomen dat je door Face ID automatisch weer inlogt. Goed om te weten: voor jouw privacy en beveiliging logt de Bloei app je automatisch uit na een periode van 15 minuten.

De app gebruiken 

Hoewel we onze klanten stapsgewijs uitnodigen om de app uit te proberen, hoef je niet op een uitnodiging te wachten. De app is al te downloaden voor zowel iPhone als Android gebruikers. 

Inloggen doe je - net als inloggen via onze website in de Bloei omgeving - met je klantnummer, e-mailadres en bestaande wachtwoord. De Bloei omgeving blijft overigens gewoon beschikbaar. De Bloei app is een extra optie, geen vervanging. 

Bekijk en download hier de Bloei app

Jouw mening is goud waard

Wil je ons laten weten wat je van de Bloei app vindt? De app is immers voor jou ontwikkeld. Laat ons je feedback weten via de app of voel je vrij om ons te bellen of mailen. Jouw input is onmisbaar om de Bloei app nog beter te maken.

We wensen je veel plezier met de nieuwe app!

Gerelateerde artikelen

Klant worden