Bloei updates

Juridische fusie Saxo Bank is officieel afgerond

Saxo Bank juridische fusie afgerond

De juridische fusie van onze broker Saxo Bank is nu officieel afgerond. Dit betreft met name juridische wijzigingen. Voor jou als klant van Bloei vermogen verandert er niets in de dienstverlening of kosten en ook je IBAN blijft gelijk. 

Deense depositogarantiestelsel

Sinds 1 juli 2024 voert Saxo Bank al haar activiteiten in Nederland, België, Frankrijk en Italië officieel uit onder haar bestaande Deense bankvergunning. Dit betekent dat je beleggingsrekening vanaf nu onder het Deense depositogarantiestelsel valt. 

Het geldsaldo op je beleggingsrekening bij Saxo Bank is daarmee gedekt tot € 100.000 per persoon tegen een mogelijk faillissement, net als bij Nederlandse banken het geval is. Uiteraard zijn je beleggingen volledig beschermd en worden bewaard in een apart bewaarbedrijf.

Bijgewerkte voorwaarden en belangrijke informatie

Als gevolg van deze juridische wijzigingen zijn de algemene voorwaarden aangepast. Je hoeft hier verder geen actie voor te ondernemen. De gewijzigde documenten kun je vinden in de eerdere e-mail die we hebben verzonden. 

Mocht je naar aanleiding van deze wijzigingen vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Gerelateerde artikelen

Klant worden