Bloei updates

Vergelijk je rendement met de VBR-index (Q1 2024)

VBR versus Bloei vermogen

Ek kwartaal leggen wij de resultaten van onze beleggers naast die van de VBR-index. Deze index laat het gemiddelde rendement van ruim 70 Nederlandse vermogensbeheerders zien.

Wat is de VBR-index?

De VBR-index is een benchmark waarin het rendement van meer dan 70 Nederlandse vermogensbeheerders is opgenomen, verzameld door de onafhankelijke website vermogensbeheer.nl. Zo krijgen beleggers een helder beeld van hoe hun rendementen zich verhouden tot die van andere partijen. Elk kwartaal werken wij onze rendementen en die van de VBR-index bij op onze website.

Bekijk de cijfers 

Hieronder zie je de resultaten van het eerste kwartaal van 2024. Met de rendementen van Bloei hebben we het over het algemeen iets beter gedaan dan de VBR-index.

Houd er rekening mee dat jouw persoonlijke rendement kan afwijken van bovenstaande rendementen, vanwege factoren zoals stortingen, opnames en de hoogte van je belegde vermogen. Wil je jouw eigen rendement bekijken? Log dan in op je Bloei omgeving of ga naar de Bloei app

Nieuwsgierig naar de cijfers van vorige jaren? Bekijk de VBR-vergelijkingsgrafiek op onze website. 

Onze beleggingsstrategie 

Onderzoek laat zien dat wereldwijd beleggen in passieve beleggingen, zoals die van ons, meer opleveren dan actief beleggen. Daarbij houden wij onze kosten zo laag mogelijk, waardoor er onderaan de streep meer rendement overblijft.

Gerelateerde artikelen

Klant worden