Bloei updates

We zijn verhuisd

Nieuw kantoor

We hebben leuk nieuws om te delen: we zijn verhuisd naar een groter en duurzaam kantoor aan de rand van het Amsterdamse Bos. Het nieuwe kantoor biedt meer dan genoeg werkplekken voor het hele team en diverse ruimtes om onze klanten te ontvangen.

Nieuw adres

Bloei vermogen N.V.
De Cuserstraat 91
1081 CN Amsterdam 

Onze contactgegevens zijn onveranderd gebleven, dus we blijven bereikbaar via ons vertrouwde telefoonnummer en e-mailadres.

Nieuw kantoor

We zijn heel blij met onze nieuwe werkomgeving. Het nieuwe kantoor biedt meer dan genoeg werkplekken voor het hele team en diverse ruimtes om onze klanten te ontvangen. De ondergrondse parkeergarage biedt zowel voor onze klanten als voor ons veel gemak. We kijken ernaar uit om hier op een duurzame wijze verder te groeien.

Bereikbaarheid

De A9 of A10 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer zijn we uitstekend te bereiken, met Station Amsterdam Zuid en Amstelveen busstation om de hoek. 

In de buurt?

We kijken uit naar een succesvolle voortgang van onze samenwerking vanuit ons nieuwe kantoor! En mocht je deze zomer toevallig in de buurt zijn van het prachtige Amsterdamse Bos, weet dan dat je altijd welkom bent om te komen kijken.

Gerelateerde artikelen

Klant worden