topcapital en iBeleggen gaan samen verder

Geïnspireerd door de wens om te vernieuwen en onze klanten nog betere service te bieden, hebben we de stap gezet om onze bedrijven samen te voegen. Met trots introduceren we: Bloei vermogen.

 • Wij zijn Bloei vermogen

  We voelen dat het tijd is voor vernieuwing. Voor een eigentijdse naam die zich, net als onze persoonlijke dienstverlening, onderscheidt in de financiële sector. Het laat zien wie we zijn: een bedrijf met Nederlandse wortels en oog voor een duurzame toekomst.

  ‘Bloei’ symboliseert geduld en aandacht, vergelijkbaar met de zorg voor een groeiende plant. Met dezelfde zorg beheren wij het vermogen van onze klanten. En dat allemaal met een focus op verantwoorde beleggingen.

  Meer over ons team

Een vriendelijker gezicht

Wij staan voor betrouwbaarheid en een menselijke benadering, juist in een sector die doorgaans wordt gedomineerd door kille cijfers en harde feiten. Ons nieuwe logo en moderne huisstijl weerspiegelen dit met een uitstraling van rust en positiviteit.

Bloei branding

Vertrouwd vermogensbeheer in een nieuw jasje

 • We zijn niet overgenomen door een ander bedrijf of door investeerders. Onze onafhankelijkheid is ons grootste goed en blijft voor 100% gewaarborgd. Onze klanten kunnen blijven rekenen op de persoonlijke dienstverlening die ze van ons gewend zijn.

 • Ook onze visie op beleggen, spreiding en lage kosten verandert niet. iBeleggen klanten blijven online beleggen en topcapital klanten behouden hun eigen vertrouwde adviseur. Alles blijft dus bij het oude, behalve ons uiterlijk. Dit betekent: een nieuwe naam, website, huisstijl en tone of voice.

 • Mailen

  We zijn bereikbaar op ons nieuwe e-mailadres: info@bloeivermogen.nl. We blijven bereikbaar op onze oude e-mailadressen.

 • Bellen

  We zijn bereikbaar via het oude telefoonnummer van topcapital: 020 671 38 70. Maar ook op het telefoonnummer van iBeleggen blijven we bereikbaar.

 • Altijd en overal inzicht in je beleggingen

  Met de Bloei app heb je je portefeuille altijd binnen handbereik. Zie in één oogopslag de waarde van je beleggingen en je behaalde rendement, over het lopende jaar en sinds de dag dat je begon. 

  Bekijk de Bloei app
 • App ios

Veelgestelde vragen

 • Bij Bloei, tutoyeren we. Wij geloven dat financiële zaken persoonlijk en toegankelijk moeten zijn. Bloei staat voor eerlijk, duurzaam en menselijk vermogensbeheer.

 • Wij zijn volledig onafhankelijk, omdat we geen eigen producten verkopen. Bovendien hebben wij geen financieel belang bij het aantal transacties dat wij voor jou uitvoeren, in tegenstelling tot banken, waar dit een belangrijke bron van inkomsten is. Dit leidt tot een portefeuille met aanzienlijk lagere kosten, waardoor jij uiteindelijk meer rendement behaalt.

 • Wij noemen onszelf ‘passieve beleggers’ omdat we niet pretenderen de toekomst te kunnen voorspellen. Daarom kiezen we niet voor individuele aandelen, maar beleggen we in de hele markt, gespreid over verschillende regio’s en sectoren.

Klant worden