Team

Maak kennis met Nathalie

Nathalie Mulder

Inmiddels is ze al bijna 4 jaar onderdeel van ons team: Nathalie Mulder. Een echt mensen-mens, authentiek en ontzettend zorgzaam. Ze vervult de rol van office manager, waarbij ze de adviseurs ondersteunt en verantwoordelijk is voor het dagelijks reilen en zeilen op kantoor. Wij stelden haar een aantal vragen.

Waarom ben je hier gaan werken?

Via een werving- en selectiebureau kwam ik hier terecht. Om eerlijk te zijn sprak een baan in de financiële dienstverlening mij in eerste instantie niet aan, maar dat gevoel verdween direct toen ik de website bekeek. Deze straalde authenticiteit en persoonlijkheid uit. Daarnaast voelde ik mij tijdens mijn eerste ontmoeting op kantoor meteen vertrouwd met Peter en Patrick.

Hoe zien jouw dagelijkse werkzaamheden eruit?

Ik heb contact met klanten en ondersteun de adviseurs in de breedste zin van het woord. Ik plan klantgesprekken in, controleer de stortingen, boek dividenden over en help klanten met inlogproblemen of administratieve vragen. Ook begeleid ik nieuwe klanten door het aanmeldproces.

Tot slot ben ik grotendeels verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op kantoor. Denk aan het bijhouden van kantoorvoorraden, het verwerken van inkomende facturen, het onderhouden van contact met leveranciers en het voorbereiden van verjaardagen.

Waarom past deze functie bij je?

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is verbinding maken met anderen. Dit komt terug in het persoonlijke contact met bestaande klanten en mijn collega’s. Hiernaast heb ik behoefte aan een functie met een zelfstandige insteek, met meer vrijheid in de specifieke invulling van mijn werkzaamheden.

Wat is belangrijk in jouw rol als office manager?

Als office manager moet ik scherp zijn en secuur werken. Kwaliteit, oog voor detail en puntjes op de i zetten staan bij mij voorop. Dat is ook extra belangrijk omdat ik met financiële en vertrouwelijke informatie werk.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Twee jaar geleden zijn Rens en ik ouders geworden van een jongetje, Finnley. In de weekenden gaan we er graag met z’n drieën op uit. Bijvoorbeeld naar een dierentuin, naar onze familie of genieten we van onze tuin. De tuin is een echte toevoeging aangezien we niet zo lang geleden zijn verhuisd van Amsterdam naar Sassenheim, zodat we groter konden gaan wonen. Naast de tijd die ik met mijn gezin doorbreng houd ik ervan om te lezen of creatief bezig te zijn.

Ook verdiep ik mij graag in gezond en bewust eten. Ik probeer nieuwe recepten uit en bak graag van alles (suikervrij!). Maar net zo belangrijk vind ik het om mentaal fit te zijn en te investeren in mijn geestelijke gezondheid. Ik volg regelmatig coachingstrajecten of probeer alternatieve therapievormen uit. Ook gun ik mezelf genoeg momenten waarop ik even van mijn gezonde pad mag wijken. Dan drink een goede fles wijn met vrienden, ga ik lekker uit eten met mijn familie of ga ik met vrienden dansen in een silent disco.

Gerelateerde artikelen

Klant worden